Menu

Numerologie

Numerologie is de studie van getallen en hun betekenis voor de mens en zijn leven. Alles om ons heen is uit te drukken in getallen. Numerologie is de symboliek en invloed van die getallen. Het kan je inzicht geven in jezelf, je levensloop en lot: wie je bent, hoe je overkomt, wat je kan leren en wat je valkuilen zijn.

Numerologie-avond

Regelmatig organiseert Sonja een numerologie-avond en deze wordt ingevuld door numerologe Yvonne Luteijn. De magie van de getallen is haar ingang om te spreken over jouw levensopdracht en talenten, aangevuld met waardevolle ingevingen en waarnemingen vanuit de geestelijke wereld. Een kleine groep, zes tot acht personen, zorgt voor meer aandacht en verdieping. Er is tevens de mogelijkheid een geluidsopname te laten maken van jouw deel van de avond.

Iedere numerologie-avond blijkt weer hoe bijzonder de inzichten zijn, waarmee deelnemers naar huis gaan!

Prijs: € 30,00

Tijd: van 19.00 tot 23.00 uur

“Getallen in je leven zijn niet toevallig, maar onderdeel van je levenspad.”

Cursus numerologie

In de cursus numerologie leer je in vier avonden hoe je zelf de getallenleer kunt toepassen in je dagelijkse leven of in je werk. De verschillende numerologische berekeningen worden toegelicht en je leert hoe je anderen met deze informatie kunt begeleiden en coachen.

Prijs: € 100,00 / vier avonden

Tijd: van 19.30  tot 22.30 uur.