Menu

Dubbele verhuizing praktijk

Vanaf 6 juni is mijn praktijk verhuisd naar de Nicolaasweg 1 in Harreveld. Na vijf mooie jaren op de Mercatorstraat in Lichtenvoorde was er bij mij de behoefte om in een meer landelijke omgeving verder te gaan. De natuur en de rust van deze nieuwe plek passen goed bij de behandeling en begeleiding die ik geef in de praktijk.
Naast dat er fysiek verhuisd is, is hier te zien dat ook de website onder handen genomen is en als zodanig ook verhuisd. Zo leidt vernieuwing tot verandering en beweging, zoals ook de cliënten in de praktijk zelf kunnen ondervinden.
Nieuw is dat op de website, onder de kop ‘programma’, de activiteiten duidelijk zichtbaar zijn aangegeven.
IMG_5959

Intuïtief wastekenen en familieopstelling
Zo kun je in het programma de activiteiten van de maand juni en juli vinden. Dinsdag 5 juli is er de mogelijkheid om een opstelling te doen door een vraag in te brengen of je kunt deelnemen als representant tijdens de avond ‘Familieopstelling’.
Tevens kun je in de praktijk terecht voor een workshop intuïtief wastekenen op dinsdag 12 juli in de ochtend of op woensdag 13 juli ’s avonds. Bij het intuïtief wastekenen is het mooi te zien wat vanzelf ontstaat op papier en deelnemers kunnen dit keer een sierraad maken van een deel van de tekening.
intuïtief wastekenen
Natuurlijk kun je in de praktijk ook nog steeds en vooral terecht voor individuele begeleiding.

Opgave voor de workshops of voor het maken van een afspraak, kan via ‘Contact’.