Menu

Naar de Broekboomstraat in Lichtenvoorde

Na ruim 2,5 jaar met plezier op de Nicolaasweg 1 in Harreveld gezeten te hebben met de praktijk, deed zich deze zomer een nieuwe kans voor. Ik werd uitgenodigd door mijn vriendin en collega Jolanda Tankink (‘In wezen goed’) om een pand in Lichtenvoorde te bekijken. Samen hebben wij besloten om dit te gaan huren en door een maatschap aan te gaan met elkaar (‘de Levensboom’) en de samenwerking met Tessa en Monique te zoeken, is het mogelijk geworden. Vanaf 1 januari 2019 is mijn praktijk dan ook gevestigd op de Broekboomstraat 29, 7131 DV Lichtenvoorde. Mijn diensten zijn ongewijzigd, maar ik heb nu wel de mogelijkheid familieopstellingen te gaan organiseren in een mooie grote zaal. Ik ben er heel blij mee en ben er op deze plek ook weer voor jullie!