Menu

Nieuwe plek, nieuwe activiteiten

Sinds juni 2016 is de praktijk van Sonja Wolters verhuisd naar een nieuwe locatie. De energie en de uitstraling van deze plek sluiten naadloos aan bij de vertrouwde werkwijze van Sonja. Sonja bemerkt dat de omgeving en de ruimte een versterkend effect hebben op de sessies. Cliënten die reeds een behandeling of een avond in haar praktijk hebben gevolgd reageren tevens enthousiast op de rust en de natuur.

Meditatie
Vanaf september gaan de meditatiegroepen weer van start. Op dinsdagavond en woensdagochtend is er gelegenheid om deel te nemen. Dit geldt zowel voor mensen met ervaring in meditatie als voor hen die er kennis mee willen maken. Iedereen kan aansluiten om op eenvoudige wijze rust en ontspanning te ervaren. De dinsdagavondgroep start op 20 september en de woensdagochtendgroep vanaf 14 september.

Zelf Bewust Zijn
De titel zegt het al: Zelf met je eigen ontwikkeling bezig zijn, Bewust worden van jouw intuïtie en innerlijke stem om vervolgens volledig jezelf te Zijn. Leer om je meer bewust te worden van wie jij werkelijk bent. Hoe werkt jouw intuïtie, hoe klinkt je innerlijke stem, wie ben jij? Allemaal vragen waar je tijdens dit programma volop mee aan de slag gaat. Er is ruimte voor je eigen proces en je draagt bij aan het proces van de ander. Vanaf zaterdagochtend 8 oktober worden er maandelijks in een klein groepsverband 7 avonden georganiseerd rondom deze thema’s.

Cursus Numerologie
Op 11 oktober is de eerste avond van een reeks van 4 avonden waarin cursisten leren hoe numerologie toegepast kan worden in het dagelijks leven. Naast het berekenen van de eigen levensopdracht en talenten wordt er tevens aandacht besteed aan de uitleg en het overbrengen van de betekenis van de berekening.

Thema avonden
Nieuw binnen de praktijk van Sonja Wolters zijn de thema avonden rondom hoogsensitiviteit. Op 5 oktober wordt afgetrapt met het eerste thema ‘(Hoog) gevoelig, en dan?’.