Menu

Vervolgcursus

Mmm… mediteren

Wie eenmaal weet hoe mediteren gaat, kan deze techniek overal en altijd toepassen. Eerdere deelnemers aan de cursus gaven aan het mediteren in een groep prettig te vinden. Zij kozen daarom voor een vervolgcursus. Ook jij kunt dit moment (van rust) organiseren voor jezelf. De kans dat je thuis tussen de bijeenkomsten door meer gaat mediteren, neemt dan toe. In de vervolgcursus is er veel aandacht voor afwisseling van de verschillende technieken, waardoor een ieder aan bod komt.

Het is goed mogelijk dat je tijdens de meditatie belangrijke inzichten ontmoet in jezelf. Je vertelt daarover wat je wilt vertellen. De meditatietraining is geen gespreksgroep, waarin eigen problemen uitgebreid besproken worden. De aandacht is met name gericht op het verloop van de meditatie. Na de training kan er even ruimte gemaakt worden om persoonlijke zaken te bespreken met de trainer. Eventueel kan in een individuele afspraak dieper ingegaan worden op jouw persoonlijke situatie.

De vervolgcursus bestaat uit zeven bijeenkomsten van 1,5 uur, één keer per twee weken en starten in januari, april en september. Ook met een eigen groepje mensen is het mogelijk je op te geven voor deze cursus of voor een cursus op maat.

Kan je niet alle data?
Het is ook mogelijk om één les of om een aantal lessen te volgen. Geef je dan per mail of app op, dan verrekenen we de lessen achteraf. (zie hiervoor tarieven)