Menu

Magnetiseren

Zelfherstellend vermogen
Magnetiseren is het doorgeven van energie door middel van handoplegging. Wanneer jouw zelfgenezend vermogen niet voldoende werkt of wanneer jij ondanks medische zorg niet genoeg vermindering ervaart van de klachten en de pijn, is het mogelijk via magnetiseren verlichting te bieden.

Helen met behulp van handoplegging, magnetiseren (strijken), is zo oud als de mensheid en komt in vele culturen voor. De essentie van deze manier van helen is het doorgeven van positieve energie. Jouw lichaam pakt deze energie op om zichzelf te herstellen en in balans te brengen: Jij heelt dus jezelf!

We kunnen allemaal energie doorgeven, iedereen heeft deze energie in zich. De Universele Levenskracht stroomt immers door ons allemaal. Belangrijk is dat de gever heeft geleerd als  doorgeefluik te functioneren en daardoor geen energie van zichzelf afgeeft.

Het kan verstandig zijn om eerst bij de huisarts langs te gaan en helderheid te hebben over de oorzaak van de klachten, alvorens je deze behandeling ondergaat.

Het is mogelijk om alleen een afspraak te plannen voor magnetiseren, een half uur is dan voldoende. Indien je tegelijk wilt werken aan de thema’s, die samenhangen met de klachten of je wilt de betekenis van deze klachten achterhalen, dan is een afspraak van een uur of anderhalf uur aan te raden. Helen door handoplegging maakt, indien gewenst, onderdeel uit van de behandeling.