Wil je een keer een familie opstelling ervaren? Kijk dan eens naar alle beschikbare datums in de agenda!

Ervaringen

- L

In heel mijn doen en laten ben ik eigenlijk “veranderd”, of juist weer mezelf geworden. Ik ben gewoon een heel stuk rustiger geworden, te merken aan mijn ademhaling en ook aan hoe ik dingen benader of bekijk en daarnaar handel. Rustiger, bewuster, zekerder van mezelf. Ook geniet ik eigenlijk van ieder moment van de dag doordat ik bewuster, wezenlijker met de dingen bezig ben. Kon ik me een jaar geleden nog niet voorstellen hoe ik het zou “overleven” als alle kinderen uit huis zouden zijn en met hun nieuwe studie of baan zouden beginnen, zo geniet ik er nu van hoe de kinderen bezig zijn met hun eigen ding en dat het me totaal geen moeite kost dat dat zo is. Voel me juist erg betrokken en ook nog steeds heel erg nodig. Had ik een jaar geleden echt niet kunnen voorstellen, dat het zo zou zijn als het nu is. Ik geniet van de dingen die ik doe, die ik “moet” doen, van de momenten dat ik alleen thuis ben en van de momenten dat het hele huis “vol” is. Zeer bijzondere gewaarwording. En dat allemaal in een klein jaar tijd met hulp van jouw tips, gesprekken, adviezen, handvatten enz.

- Natas

Hoi Sonja 🤗
Ik weet het nog goed, de eerste keer dat ik naar jou toe ging. Ik begon te vertellen over mijn “lasten” in het leven hier op aarde 🌎  En dat hield in meerdere depressies en zware vermoeidheidsklachten. Gelukkig hadden we meteen een klik. En wat helemaal wonderen voor mij deed , was de healing… hand oplegging 😊 Ik kon mijn zwarte zware energie meegeven aan jouw handen en je gaf me er lichte en gekleurde energie voor terug.  Het was zeer bijzonder. Nu lukt t me beter om mezelf langer schoon te houden en ik heb de laatste jaren bijna geen depressies meer en ik heb aanzienlijk minder vermoeidheidsklachten.  Samen pakken we voor mij moeilijkheden in t leven aan… en er gebeuren wonderen, anders kan ik t niet beschrijven 🥰

- M

Sonja weet op de een of andere manier precies welke vragen zij moet stellen, om mij bij de kern van wat mij bezighoudt te brengen. De meerwaarde van haar behandeling is, dat ik vaak antwoorden krijg en anders tegen dingen aan ga kijken. Met andere woorden, ik vind haar top.

- Y

Sonja heeft mij in mijn eigen kracht gezet. Zonder oordeel maakte zij mij bewust en kon samenvatten wat ik voelde en bedoelde. Daardoor werd het duidelijk. Zij heeft mij geleerd om bij mijzelf te blijven en mij denkbeeldig af te schermen van anderen. Daardoor kwam ik te weten wat van mij en wat van de ander is. Het voelt goed om te weten wat ik wil en daarvoor op te komen. Het mooie van deze therapie vind ik dat ik zelf met oplossingen kom. Door de heftige periode wist ik niet meer hoe dit moest. Sonja’s begeleiding heeft mij, mijn oplossingsvermogen en zelfregie weer terug gegeven. Ook heb ik geleerd dat ik problemen maakte die er niet waren. Er kwam een vertrouwen. Soms liet ik problemen op zijn beloop, omdat ik voelde dat, dat het beste was om te doen. Hier had ik eerder niet aan gedacht. Het bleek te werken en ik voelde mij trots en sterker worden.