Wil je een keer een familie opstelling ervaren? Kijk dan eens naar alle beschikbare datums in de agenda!

groepsactiviteiten

De praktijk is gevestigd aan de Broekboomstraat 29 te Lichtenvoorde. In deze rustige en monumentale omgeving kun je terecht voor deelname aan één van de groepen. De groepen kunnen onderverdeeld worden in verschillende activiteiten: Meditatie, familie & organisatieopstelling, numerologie, Chi Neng, Young Ones en Vraag en Antwoord.

Wat kan ik voor je betekenen?

Numerologie

Numerologie is de studie van getallen en hun betekenis voor de mens en zijn leven. Alles om ons heen is uit te drukken in getallen. Numerologie is de symboliek en invloed van die getallen. Het kan je inzicht geven in jezelf, je levensloop en lot: wie je bent, hoe je overkomt, wat je kan leren en wat je valkuilen zijn.

Chi Neng

ChiNeng Qigong, of ook wel als Zhineng Qigong geschreven, is een moderne vorm van een eeuwenoude Chinese filosofie: Qigong genaamd. Het is ontwikkeld door Pang Ming, een Oosters en Westers opgeleid arts. Chi is levensenergie en Neng staat voor potentie.

Young Ones

In deze groep ontdek je wat spiritualiteit voor jou is en hoe jij jouw ‘gevoeligheid’ in kunt zetten als gave. Door samen te komen met gelijkstemden en ervaringen te delen leer je van elkaar en kom jij in jouw eigen kracht.

Vraag en Antwoord

In dit samenzijn als groep staat het verkrijgen van jouw eigen informatie centraal. In de huidige tijd is er veel informatie beschikbaar vanuit de omgeving via de (social) media, terwijl sommige informatie juist weer niet of moeilijker te verkrijgen is.

Familie & organisatie opstelling

Steeds meer mensen hervinden zich dankzij het bijwonen van een familieopstelling. Ook in de zakelijke wereld begint systemisch werk meer en meer een vaste voet aan de grond te krijgen. De laatste jaren mag het systemisch werk zich dan ook verheugen in een toenemende belangstelling.

Meditatie

Een meditatietraining werkt wanneer je op zoek bent naar meer rust, ontspanning en tijd voor jezelf. Even niets moeten, tot rust komen en jezelf naar het hier en nu brengen. Mediteren is een vorm van ontspanning, waarbij jij jouw bewustzijn of bewust ‘zijn’ kunt vergroten. Wie eenmaal weet hoe mediteren gaat, kan deze techniek overal en altijd toepassen. 

Numerologie

“Getallen in je leven zijn niet toevallig, maar onderdeel van je levenspad.”
 
Numerologie-avond
Regelmatig organiseer ik een numerologie-avond. De magie van de getallen is haar ingang om te spreken over jouw levensopdracht en talenten, aangevuld met waardevolle ingevingen en waarnemingen vanuit de geestelijke wereld. Een kleine groep, zes tot acht personen, zorgt voor meer aandacht en verdieping. Er is tevens de mogelijkheid een geluidsopname te laten maken van jouw deel van de avond.
Iedere numerologie-avond blijkt weer hoe bijzonder de inzichten zijn, waarmee deelnemers naar huis gaan!
Datum: Nog geen nieuwe datum bekend
Prijs: € 45,00
Tijd: van 19.00 tot 22.30 uur
 
Cursus numerologie
In de cursus numerologie leer je in vier avonden hoe je zelf de getallenleer kunt toepassen in je dagelijkse leven of in je werk. De verschillende numerologische berekeningen worden toegelicht en je leert hoe je anderen met deze informatie kunt begeleiden en coachen.
Prijs: € 120,00 / vier avonden
Tijd: van 19.30  tot 22.30 uur.

Chi Neng

Chi Neng Qigong, afgekort Chi Neng, is een eenvoudige bewegingsleer, die bestaat uit een aantal zeer effectieve oefeningen, speciaal ontwikkeld ter preventie en behandeling van ziekten en het behoud van gezondheid. “Chi Neng activeert het potentieel van zelfgenezing dat ieder mens van nature bezit”, volgens Henk Fransen, arts, onderzoeker en voorvechter van het zelfgenezendvermogen.
  
Het zijn eenvoudige oefeningen die door iedereen uitgevoerd kunnen worden. Tevens leer je technieken om je op de kracht van je geest te richten.
 
In deze cursus leer je eenvoudige oefeningen, bespreken we de achtergronden van Chi Neng en hoe deze inzichten jouw leven kunnen verrijken.

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Elke maandagochtend organiseer ik een 1,5  uur durende Chi Neng groepssessie. De kosten voor deelname bedragen €7,50 per keer. 

Je kunt via de onderstaande link een plek reserveren in de agenda voor een les. Mocht je nog vragen hebben dan mag je contact opnemen met mij. 

young ones

In deze groep ontdek je wat spiritualiteit voor jou is en hoe jij jouw ‘gevoeligheid’ in kunt zetten als gave. Door samen te komen met gelijkstemden en ervaringen te delen leer je van elkaar en kom jij in jouw eigen kracht.

In deze groep leer je….

  • Om helemaal jezelf te mogen zijn 
  • Jouw eigen manier van waarnemingen serieus te nemen 
  • De energie van getallen en wat zij over jou over jezelf kunnen leren op een speelse en luchtige manier 
  • Nuchter en aards
  • Simpel en ontspannen
  • Herkennen wat jou belemmert om volledig te stromen
  • Te verbinden met jouw hogere zelf, spirituele team en de ‘intelligentie’ achter alles
  • Om bij jezelf te blijven en in iedere omgeving 

In een rustige, ontspannen omgeving en onder begeleiding van ervaren spirituele coaches en leraren is er alle ruimte om te leren, te ontdekken, te spelen met energie en plezier te hebben. Want eigenlijk heb je alles al in je, maar ben je dat vergeten. Door gezamenlijk een fijne sfeer en energie op te bouwen, helpen we elkaar om sneller te herinneren.

Op dit moment staat er nog geen Young Ones gepland. Wil je graag meedoen in de toekomst? Dan mag je mij een mail sturen zodat ik je op de hoogte kan houden. 

Vraag en Antwoord

In dit samenzijn als groep staat het verkrijgen van jouw eigen informatie centraal. In de huidige tijd is er veel informatie beschikbaar vanuit de omgeving via de (social) media, terwijl sommige informatie juist weer niet of moeilijk te verkrijgen is. Ik vind het belangrijk om jou naar jouw eigen informatie te (bege)leiden. Het ziet er als volgt uit:

Wanneer iedereen aanwezig is, doen we een geleide meditatie of – hypnose, een actieve energetische oefening of een combinatie van deze drie.

Daarmee creëren we een veld waarin ieder voor zichzelf zijn/haar informatie kan ontvangen.

Dit gebeurt in stilte, voor jezelf en je werkt dit ook in stilte voor jezelf uit (schrijven, tekenen, op je telefoon….). Dit wordt dus niet besproken in de groep.

Vervolgens stemmen we ons af op een deelnemer en dan kan het zijn dat wij voor die persoon ook nog informatie krijgen. Als dit zo is, dan geven we dit kort en bondig aan elkaar door, zonder hierover in gesprek te gaan. En zo komt iedereen aan de beurt. Jijzelf voelt welke informatie voor jou goed voelt en waar je op resoneert. Dit werk je dan kort voor jezelf uit.

We bouwen dus een sterk energetisch veld op, zijn zoveel mogelijk in stilte, afgestemd op onszelf. En afgestemd op de ander wanneer we ‘het rondje’ maken. We bespreken het bewust niet, jouw informatie is jouw informatie! Zo leer je te luisteren naar jezelf en jezelf serieus te nemen. Door het krachtige veld in ons samen zijn, ontdek je jouw manier van waarnemen/informatie ontvangen.

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe datums beschikbaar. 

familie- en organisatie opstelling

Systemisch werk of het werken met systemen en opstellingen is een bewustwordingsproces om onderscheid te kunnen maken tussen datgene wat wij geloven dat wij zijn en datgene wat wij werkelijk zijn (onze essentie). Door het bewust en zichtbaar maken van de opgeslagen programma’s in onze psyche treedt een helend mechanisme in werking. De inzichten die opstellingen opleveren voor opsteller en toeschouwer zijn waardevol en inspirerend en bieden de mogelijkheid om nieuwe wegen in te slaan, andere keuzes te maken, nieuwe inspiratie op te doen, in plaats van onbewust gebaande paden te blijven volgen.
 
In de praktijk pas ik een combinatie van de methoden van Bert Hellinger, Franz Ruppert en Hall en Sidra Stone toe, daarbij uitgaande van de vraag van degene die een opstelling wenst. Na een kort gesprek, waarin de vraag helder geformuleerd wordt, wordt afgesproken welke personen of welke onderwerpen opgesteld gaan worden. Vervolgens worden – uit de groep – representanten gevraagd die van de opsteller een plek in de ruimte krijgen. De representanten geven hun observaties weer, waardoor verstrikkingen en thema’s duidelijk naar voren komen. Uiteindelijk wordt toegewerkt naar een nieuw oplossingsbeeld.
 
Wanneer je iets zichtbaar en bewust wilt maken en je zoekt een oplossing voor iets dat jouw na aan het hart ligt, kun je je aanmelden voor een avond. Je kan dus deelnemen door zelf een vraag in te brengen en een opstelling te doen, maar ook door als representant te fungeren of om alleen te kijken naar een opstelling. (Alleen kijken heeft al een helende werking, omdat er vaak universele thema’s naar voren komen.) Een groep bestaat uit zes tot twaalf deelnemers, die elkaar meestal niet kennen. De deelname is individueel d.w.z. deelname door familieleden is niet nodig en ook niet wenselijk. 
 
De volgende familieopstellingen staan gepland op 5 september; 17 oktober; 14 november en 12 december van 19:00 – 22:00 uur. De kosten bedragen €30,-. Wil je meedoen? Reserveer dan een plek in de agenda via deze link. 

Meditatietraining

Ben je op zoek naar meer rust, ontspanning en wil je meer tijd voor jezelf? Overweeg dan eens of een meditatietraining iets voor jou zou kunnen zijn. Even niets moeten, tot rust komen en jezelf naar het hier en nu brengen. Mediteren is een vorm van ontspanning, waarbij jij jouw bewustzijn of bewust ‘zijn’ kunt vergroten. Uitgangspunten van deze basiscursus meditatie zijn: Meer ontspanning en rust in jouw leven zorgen voor balans en evenwicht, waardoor jouw gezondheid en welbevinden verbeteren. Kunnen genieten van mediteren ziet er voor iedereen anders uit. De één vindt het prettig om voor zichzelf een plek te maken waar hij of zij regelmatig tijd doorbrengt, terwijl de ander de voorkeur heeft om het op korte momenten toe te passen. Je wordt je bewust van de verschillende mogelijkheden c.q. meditatietechnieken die voor jou werken en van thema’s die hierbij een rol spelen.

Het is goed mogelijk dat je tijdens de meditatie belangrijke inzichten ontmoet in jezelf. Je vertelt daarover wat je wilt vertellen. De meditatietraining is geen gespreksgroep, waarin eigen problemen uitgebreid besproken worden. De aandacht is met name gericht op het verloop van de meditatie. Na de training kan er even ruimte gemaakt worden om persoonlijke zaken te bespreken met de trainer. Eventueel kan in een individuele afspraak dieper ingegaan worden op jouw persoonlijke situatie.

Lijkt het je leuk om mee te doen?

Elke dinsdag op de oneven weken van 20:00 – 21:30 uur en elke vrijdag op de even weken van 9:00 – 10:30 uur wordt er een meditatietraining gehouden. Even een momentje rust en ontspanning voor jezelf. De kosten voor deelname bedragen €12,50. Via de agenda kun je een plek reserveren. Mocht je nog vragen hebben dan mag je contact opnemen met mij.