Wil je een keer een familie opstelling ervaren? Kijk dan eens naar alle beschikbare datums in de agenda!

tarieven

Hoe vaak je komt, is afhankelijk van jouw situatie. De duur van de therapie wordt in overleg met jou bepaald en kan variëren van een paar gesprekken tot een langere periode van begeleiding. Voor een intake- of kennismakingsgesprek moet rekening gehouden worden met een afspraak van 1,5 uur. In dit eerste gesprek bepalen wij samen de vorm van begeleiding. Wanneer je verhinderd bent, geef dit dan minimaal 24 uur van te voren aan. Dan kan er eventueel iemand anders ingepland worden. Voor bedrijven wordt gewerkt aan de hand van een offerte, met daarin een voorstel voor het aantal individuele sessies, de tijdsduur van de sessies en de eventuele kilometervergoeding. Wanneer het een training betreft; het aantal trainingsmomenten, de tijdsduur en de kilometervergoeding.

Individuele begeleiding

Vergoedingen

Mijn praktijk is aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering Alternatieve Geneeswijze) en van daaruit bij de RBCZ  (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Er zijn vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende verzekering onder de meldcode 24012, Energetische therapie. Mijn behandeling bestaat voor meer dan 50% uit energetische werkvormen. Omdat ik als registertherapeut aangesloten ben en energetische behandeling geef, ben ik vrijgesteld van btw. Als gevolg daarvan breng ik over het geheel geen btw in rekening omdat ik onder een belastingdrempel blijf.
Voor informatie over de vergoeding door zorgverzekeraars verwijs ik je naar de website van de VBAG. De hoogte van de vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen. Vraag het daarom vooraf na bij je zorgverzekeraar.

AGB-code praktijk: 90-18074

AGB-code zorgverlener: 90-039619

Verdere mogelijkheden om vergoedingen te verkrijgen:

  • via je werkgever (sommige werkgevers zijn hier ook voor verzekerd)
  • via het UWV, via het Centrum Indicatiestelling Zorg, zie www.ciz.nl
  • via een Persoons Gebonden Budget, zie www.pgb.nl 
  • via de WMO vanuit de gemeente
  • via studiefondsen

Zorgverzekeraars

Voor informatie over de vergoeding door zorgverzekeraars verwijs ik je naar de website van de VBAG. Geadviseerd wordt om vooraf bij de zorgverzekeraar te informeren of behandeling vergoed wordt. Neem daarom bij de pagina ‘Contact‘ de AGB codes over, dan kan de zorgverzekeraar eenvoudiger bij de gegevens komen. Staat uw zorgverzekeraar er niet bij, dan kunt u een voorbeeld van een coulanceverzoek ontvangen. Dit kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar met het verzoek om vergoeding van uw behandeling toch in overweging te nemen.