Wil je een keer een familie opstelling ervaren? Kijk dan eens naar alle beschikbare datums in de agenda!

even voorstellen

Ik wil deze plek gebruiken om mij wat meer informeel aan je voor te stellen. Sinds 1993 ben ik getrouwd met mijn maatje en stabiele uitvalsbasis Koen, met wie ik vanaf mijn vijftiende samen ben. We hebben samen twee prachtige kinderen, volwassen inmiddels en bezig met hun eigen thema’s. We voelen ons betrokken bij het verenigingsleven van Harreveld en bij de mensen in onze omgeving. Persoonlijk houd ik mij naast mijn werkzaamheden graag bezig met trompet spelen, hand letteren, vrienden en familie en het lezen van boeken (over mijn vakgebied). Ik kan genieten van humor, lekker eten, de kleine dingen, mediteren, ontroerende momenten tussen mensen, bewegen, de zon en de natuur. Ik probeer me niet teveel te storen aan mensen die anderen veroordelen of negatief benaderen. Ook ik heb mijn thema’s in dit leven en zoek zo af en toe iemand op die met mij meekijkt, waardoor ik kan blijven groeien, ontwikkelen en ervaren.

– Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt -

rode draad

De rode draad in mijn loopbaan is begeleiding. Mijn kracht ligt in de afstemming op en de verbinding met de persoon of de groep waar ik mee te maken heb. Ik ben in staat om samen met de cliënt snel tot de kern te komen van wat de ander beweegt of van de eventuele problematiek. Ik ben heel blij met de stap die ik ruim 15 jaar geleden heb gezet met mijn eigen praktijk en dat ik daardoor nauw betrokken mag zijn bij diegene tegenover mij. Het geeft voldoening om een bijdrage te mogen leveren aan het proces van de ander.

Wil je meer weten over mijn achtergrond? Klik dan hier

inspiratie

Regelmatig deel ik nieuwe informatie en inspiratie via mijn Instagram account @praktijk_sonjawolters. Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Instagram. 

Famileopstellingen

Op vrijdagavond 2 juni organiseer ik een Familieopstelling. Graag wil ik je uitnodigen voor een bijzondere avond van persoonlijke groei en inzicht. 😊 Een Familieopstelling

Lees verder »